Bereken zelf

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen? Of bent u bent u benieuwd naar de top 5 laagste rentes?

Op onze website kunt u heel eenvoudig zelf bijvoorbeeld uw maandlasten berekenen of kijken welke hypotheek het beste bij u past.

Hoeveel kan ik lenen ?

Heeft u een nieuwe woning op het oog en wilt u nu graag uw hypotheek berekenen? Op de website van De Hypotheek Lounge kunt u heel eenvoudig zelf uw maandlasten voor een hypotheek berekenen. Wij zijn een onafhankelijk hypotheek kantoor met een uitstekende kennis van de regionale woningmarkt. Wij begeleiden u graag als u een huis wilt gaan kopen en uw maximale hypotheek wilt gaan berekenen. Ook voor verzekeringen en fiscaal advies kunt u bij ons terecht. Kortom: we bieden een totaalservice.

Snel uw hypotheek berekenen met de ‘Hoeveel kan ik lenen’ rekentool

Op onze website kunt u zelf uw hypotheek berekenen via de online rekentool. Om financiële teleurstellingen te voorkomen, is het enorm belangrijk dat u van tevoren inzichtelijk krijgt wat uw maximale maandlasten zijn. U wilt tenslotte niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Uw maximale hypotheek wordt bepaald aan de hand van uw bruto jaarinkomen en dat van uw eventuele partner, uw eigen geld, de koopsom van de woning en de soort woning. Daarnaast wordt er ook gekeken welke soort hypotheek voor u geschikt is en de actuele rentes. Uit deze optelsom komt dan de maximale hypotheek. Op onze website kunt u via onze rekentool een inschatting maken wat uw maximale hypotheek kan zijn. Met de rekentool kunt u eveneens een indicatie van de maandlasten van uw hypotheek berekenen.

Hoeveel kan ik lenen met Duokoop ?

Hoeveel u kan lenen kunt u met onderstaande rekentool berekenen. Om financiële teleurstellingen te voorkomen, is het enorm belangrijk dat u van te voren inzichtelijk maakt wat uw maximale maandlasten zijn. U wilt tenslotte niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Hoeveel u kan lenen wordt bepaald aan de hand van uw bruto jaarinkomen, maar ook dat van uw partner, eigen geld, de koopsom van de woning en de soort woning. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de soort hypotheek die voor u geschikt is en de actuele rentes. Op onze website kunt u via onze rekentools een inschatting maken wat uw maximale lening kan zijn. Met de rekentool krijgt u een indicatie van uw maandlasten. De handige online tool van De Hypotheek Lounge geeft u aan de hand van een aantal vragen binnen een aantal minuten antwoord op de vraag: hoeveel kan ik lenen?

Kan ik deze woning kopen ?
Hypotheekrente top 5

Woont u op dit moment in een huurwoning, maar bent u van plan om binnenkort een koopwoning te betrekken? Dit kan financieel natuurlijk een flinke stap vooruit zijn. Maar is het voor u wel mogelijk om een huis te kopen? Wellicht is recent uw gezinssamenstelling of het inkomen veranderd, of zijn uw plannen simpelweg gewijzigd.

Een eigen huis kopen, daar komt veel bij kijken. De handige online tool van De Hypotheek Lounge geeft u aan de hand van een aantal vragen binnen een aantal minuten antwoord op de belangrijke vraag; kan ik van mijn huurwoning naar een koopwoning?

Wil jij weten bij welke bank jij de beste rente krijgt? De handige online tool van De Hypotheeklounge geeft u aan de hand van een aantal vragen binnen een aantal minuten antwoord op de belangrijke vraag; Bij welke banken krijg ik de beste rente?

U krijgt inzicht in de hoogte van de rente en de verschillende mogelijkheden bij de banken. Binnen een paar minuten weet u welke bank u de beste rente aan kan bieden. Toch mooi meegenomen, en zo berekend! Bereken nu welke rente het beste past bij uw wensen.

Binnen een paar minuten weet u of u een woning kunt kopen, en hoeveel hypotheek u maximaal kunt krijgen. Bereken nu hoeveel u maximaal kunt lenen!

Looptijdrente
Hypotheek nu & straks
Huren naar kopen

Woont u op dit moment in een huurwoning, maar bent u van plan om binnenkort een koopwoning te betrekken? Dit kan financieel natuurlijk een flinke stap vooruit zijn. Maar is het voor u wel mogelijk om een huis te kopen? Wellicht is recent uw gezinssamenstelling of het inkomen veranderd, of zijn uw plannen simpelweg gewijzigd.

Een eigen huis kopen, daar komt veel bij kijken. De handige online tool van De Hypotheeklounge geeft u aan de hand van een aantal vragen binnen een aantal minuten antwoord op de belangrijke vraag; kan ik van mijn huurwoning naar een koopwoning?

Binnen een paar minuten weet u of u een woning kunt kopen, en hoeveel hypotheek u maximaal kunt krijgen. Bereken nu hoeveel u maximaal kunt lenen!

Overlijdensrisico-verzekering

Wilt u besparen op uw overlijdensrisico-verzekering? De handige online tool van De Hypotheeklounge geeft u aan de hand van een aantal vragen binnen een aantal minuten antwoord op de belangrijke vraag; kan ik besparen op mijn overlijdensrisico-verzekering?

Besparen verzekering

U kunt zowel inzicht krijgen in een nieuwe verzekering, als het verbeteren van uw huidige verzekering. Binnen een paar minuten weet u of en en zo ja, hoeveel u kunt besparen op uw overlijdensrisico-verzekering. Toch mooi meegenomen, en zo berekend! Bereken nu hoeveel u kunt besparen op uw overlijdensrisico-verzekering.

Call Now Button