Hypotheek aanvragen

En dan heb je je droomhuis gekocht

Als u uw droomhuis heeft gevonden is het tijd om de hypotheek te gaan aanvragen. Een spannend moment! De adviseurs van De Hypotheek Lounge adviseren en ondersteunen u graag tijdens dit proces. Kom daarom snel een afspraak maken om het over uw hypotheek te hebben. Samen bepalen we vervolgens welke hypotheek het beste bij u past.

Hoe kunt u een hypotheek aanvragen?

De Hypotheek Lounge biedt diverse hypotheekvormen en kan bij alle banken en hypotheekverstrekkers terecht. Gezien er een groot verschil is in alle hypotheken, en de daarbij behorende voor- en nadelen, leggen wij u in een persoonlijk gesprek graag uit wat iedere hypotheek inhoudt en waar u rekening mee dient te houden zodra u een van deze hypotheek af wilt sluiten. Na dit gesprek weet u precies welke hypotheek u het beste bij uw situatie kunt gaan aanvragen. U kunt daarom het beste nu snel een afspraak maken zodat we samen op zoek kunnen naar de beste hypotheek voor u.

Voorlopig en bindend aanbod

Nadat we samen hebben bepaald wat voor u de best passende hypotheek is, gaan wij de hypotheek aanvragen bij de geldverstrekker van uw keuze. Deze geldverstrekker stuurt u vervolgens binnen enkele dagen een voorlopig renteaanbod. Hierin staat de rente die de geldverstrekker u voor de hypotheek in rekening wil gaan brengen. Als u dit voorlopig renteaanbod accepteert, dan legt u hiermee de rente vast. Vervolgens overhandigt u de geldverstrekker een aantal belangrijke stukken, zoals een werkgeversverklaring, salarisstrook, koopakte en taxatierapport. Nadat de geldverstrekker deze stukken heeft ontvangen en akkoord heeft bevonden, krijgt u een bindend kredietaanbod. De hypotheek is dan rond.

Maak een afspraak voor het aanvragen van uw hypotheek

Wilt u graag een oriënterend gesprek omdat u op korte termijn een hypotheek wil aanvragen? Wilt u graag meer uitleg over soorten hypotheken en welke het beste bij uw situatie past? Ga dan snel een afspraak met onze adviseur maken om het over uw hypotheek te hebben en bel ons via 0416 – 744 744 voor ons kantoor in Waalwijk, 0162 – 211 551 voor ons kantoor in Dongen en 0416 – 205 030 voor onze kantoren in Spang-Capelle en Kaatsheuvel. We leggen u graag alles haarfijn uit.

Call Now Button