Over ons

Team De Hypotheek Lounge

Wie zijn wij

Wino van de Steenoven heeft in 2009 besloten om als zelfstandig hypotheekspecialist, een provinciaal werkende organisatie op te zetten. Zo ontstond De Hypotheek Lounge. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring, in de wereld van hypotheken en woningfinanciering, ging Wino van de Steenoven van start als zelfstandig en onafhankelijk hypotheekadviseur.

De Hypotheek Lounge voldoet ruimschoots aan alle vakbekwaamheidseisen en is in het bezit van alle noodzakelijke certificeringen, hierdoor wordt onze betrouwbaarheid gewaarborgd. We vinden het enorm belangrijk om in samenspraak met onze klant een passend advies op te stellen. Ieder mens is namelijk uniek en heeft specifieke wensen en kenmerken. Hierdoor ontstaat er een persoonlijk hypotheekplan/advies op basis van persoonlijke wensen en omstandigheden, maar waar ook rekening wordt gehouden met de huidige en toekomstige financiële situatie.

De kracht van De Hypotheek Lounge zit hem in het feit dat wij niet behoren tot een dure regionale- of landelijke franchiseketen. Dus écht onafhankelijkheid en kunnen we onze adviezen voordeliger aanbieden en hebben we ook een scherp bemiddelingstarief. Daarnaast is duidelijkheid erg belangrijk, we werken tegen een vooraf opgegeven tarief en doen alles voor dat ene bedrag. Geen verrassingen achteraf en aan de bank betaal je geen provisie.

Inmiddels heeft De Hypotheek Lounge 3 vestigingen, verspreid door heel Noord-Brabant. Onze kantoren in Waalwijk, Tilburg en Dongen hebben unieke openingstijden, aangezien we voor iedereen bereikbaar willen zijn, zonder dat u een vrije dag moet nemen. Op werkdagen zijn we van 09:00 tot 22:00 uur geopend en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Voor het maken van afspraken in de avonduren, vragen we wel eerst even telefonisch contact op te nemen.

Onze Kernwaarden

De Hypotheek Lounge staat voor een aantal kernwaarden waaraan wij zeer grote waarde hechten

Door onze jarenlange ervaring in de branche, hebben wij geleerd dat voor de aspirant huizenkopers persoonlijke aandacht en tijd enorm belangrijk zijn. Alle adviseurs van De Hypotheek Lounge zijn hoog opgeleid en voorzien van alle noodzakelijke vakdiploma’s, hierdoor kennen ze het vak tot in detail en kunnen ze een betrouwbaar advies geven. Dienstverlening op hypothecair gebied vereist een onafhankelijke en deskundige opstelling. Dit is dan ook de reden waarom wij uitsluitend opereren als onafhankelijk tussenpersoon. Doordat we niet aangesloten zitten bij een franchiseketen zijn we ook écht onafhankelijk en zijn ook onze prijzen betrouwbaar. Ook hebben we kwalitatieve samenwerkingen met alle banken, verzekeringsmaatschappijen, makelaars en notarissen in Nederland. Belangrijk om te weten is dat wij ook voldoen aan de volgende vakbekwaamheidseisen:

  • Autoriteit Financiële Markten (AFM)
  • Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
  • Stichting Financiële Dienstverlening (StFD)
  • Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH)

De keuze van de juiste hypotheek is een serieuze zaak, maar dat betekent niet dat het afsluiten an een hypotheek ingewikkeld moet zijn. Onze adviseurs leven zich in, door het stellen van de juiste vragen, in uw persoonlijke en financiële situatie. Ook worden de noodzakelijke documenten door De Hypotheek Lounge verzameld en ingevuld, om u volledig te ontzorgen. Niet alleen bij het afsluiten en adviseren over uw hypotheek kunt u bij ons terecht, maar ook in de jaren daarna hebben we nog regelmatig contact om up-to-date te blijven van uw financiële en persoonlijke woonsituatie.

De Hypotheek Lounge vindt het enorm belangrijk om ieder detail tot in de puntjes te bespreken, met een doelgerichte oplossing als resultaat. Het aangaan van een hypothecaire lening is tenslotte voor iedereen een belangrijke beslissing en nemen wij alle tijd voor. Met een helder stappenplan ‘loodsen’ wij u door het gehele proces. We hebben vier verschillende locaties waar je op werkdagen van 09:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur terecht kan en we kunnen zelfs bij u thuis langskomen!

Een hypotheek afsluiten is niet iets wat je 1-2-3 doet, daarom vindt De Hypotheek Lounge het belangrijk om alles op een heldere en duidelijke wijze uit te leggen. Niet alleen over een ingewikkeld product als een hypotheek, maar ook over onze dienstverlening en kosten.

Ons Team

Maak kennis met de gezichten achter De Hypotheek Lounge

Wino van de Steenoven

Directeur en Erkend Hypotheekadviseur

Marlies Harten

Assistent Hypotheken

Call Now Button