Bereken zelf

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen? Of bent u bent u benieuwd naar de top 5 laagste rentes?

Op onze website kunt u heel eenvoudig zelf bijvoorbeeld uw maandlasten berekenen of kijken welke hypotheek het beste bij u past.

Heeft u een nieuwe woning op het oog en wilt u nu graag uw hypotheek berekenen? Op de website van De Hypotheek Lounge kunt u heel eenvoudig zelf uw maandlasten voor een hypotheek berekenen. Wij zijn een onafhankelijk hypotheek kantoor met een uitstekende kennis van de regionale woningmarkt. Wij begeleiden u graag als u een huis wilt gaan kopen en uw maximale hypotheek wilt gaan berekenen. Ook voor verzekeringen en fiscaal advies kunt u bij ons terecht. Kortom: we bieden een totaalservice.

Snel uw hypotheek berekenen met de ‘Hoeveel kan ik lenen’ rekentool

Op onze website kunt u zelf uw hypotheek berekenen via de online rekentool. Om financiële teleurstellingen te voorkomen, is het enorm belangrijk dat u van tevoren inzichtelijk krijgt wat uw maximale maandlasten zijn. U wilt tenslotte niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Uw maximale hypotheek wordt bepaald aan de hand van uw bruto jaarinkomen en dat van uw eventuele partner, uw eigen geld, de koopsom van de woning en de soort woning. Daarnaast wordt er ook gekeken welke soort hypotheek voor u geschikt is en de actuele rentes. Uit deze optelsom komt dan de maximale hypotheek. Op onze website kunt u via onze rekentool een inschatting maken wat uw maximale hypotheek kan zijn. Met de rekentool kunt u eveneens een indicatie van de maandlasten van uw hypotheek berekenen.

Call Now Button