Bereken zelf

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen? Of bent u bent u benieuwd naar de top 5 laagste rentes?

Op onze website kunt u heel eenvoudig zelf bijvoorbeeld uw maandlasten berekenen of kijken welke hypotheek het beste bij u past.

Woont u op dit moment in een huurwoning, maar bent u van plan om binnenkort een koopwoning te betrekken? Dit kan financieel natuurlijk een flinke stap vooruit zijn. Maar is het voor u wel mogelijk om een huis te kopen? Wellicht is recent uw gezinssamenstelling of het inkomen veranderd, of zijn uw plannen simpelweg gewijzigd.

Een eigen huis kopen, daar komt veel bij kijken. De handige online tool van De Hypotheek Lounge geeft u aan de hand van een aantal vragen binnen een aantal minuten antwoord op de belangrijke vraag; kan ik van mijn huurwoning naar een koopwoning?

Wil jij weten bij welke bank jij de beste rente krijgt? De handige online tool van De Hypotheeklounge geeft u aan de hand van een aantal vragen binnen een aantal minuten antwoord op de belangrijke vraag; Bij welke banken krijg ik de beste rente?

U krijgt inzicht in de hoogte van de rente en de verschillende mogelijkheden bij de banken. Binnen een paar minuten weet u welke bank u de beste rente aan kan bieden. Toch mooi meegenomen, en zo berekend! Bereken nu welke rente het beste past bij uw wensen.

Binnen een paar minuten weet u of u een woning kunt kopen, en hoeveel hypotheek u maximaal kunt krijgen. Bereken nu hoeveel u maximaal kunt lenen!

Call Now Button